Bob5

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bob5

  • Rank
    Just arrived
  1. The pricing page for M2EPro currently looks like the attachment (with the ? being clicked for the "Beginner" plan). According to this, the price is $0 + "$4.00 per $1,000 outside of the monthly allowance" or "Once 1000 (base currency) threshold is exceeded, the payment of 68 (base currency) is required." Can someone reconcile these for me? Which is it? Thanks, -bob-
  2. I assume so. For now, I'll just edit the database when I have the problem. I'm on the newest version of M2E, so I guess I'll just wait to see if the problem gets fixed. Also having an issue with the new required fields. Looks like I'll have to move a bunch of product from eBay's old categories to the new one. eBay can figure out what fields are required. M2E can't. Hoping someone else figures this one out so I don't have to dust off my PHP and figure out the Magento dev docs.
  3. Today we got a health notification from M2EPro. Looking at the eBay Order log yields this: Magento Order was not created. Reason: Notice: Undefined index: rate in {ourPath}/app/code/Ess/M2ePro/Model/Ebay/Order/Item.php on line 207 Clicking on the order in the M2E eBay Order list yields a page of errors which begins: Exception #0 (Exception): Notice: Undefined index: rate in {ourPath}/app/code/Ess/M2ePro/Block/Adminhtml/Ebay/Order/View/Item.php on line 296 At this point (line 296) in the code, the following appears: public function callbackColumnTaxPercent($value, $row, $column, $isExport) { $taxDetails = $row->getChildObject()->getData('tax_details'); if (empty($taxDetails)) { return '0%'; } $taxDetails = $this->getHelper('Data')->jsonDecode($taxDetails); if (empty($taxDetails)) { return '0%'; } return sprintf('%s%%', $taxDetails['rate']); <== LINE 296 } After a bit of looking in the database, I located the column tax_details in table m2epro_ebay_order_item. Further experimentation revealed that the above error occurs on all items in this table where the tax_details column contains data like {"ebay_collect_taxes":"0.95"}, other rows that contain [] do not produce an error, and replacing the {...} data with [] in the record that produces the error above and will not create a Magento Order eliminates the error, and the order creates normally. The following SQL returns 128 rows from a table of 5859 rows. All but the last 5 entries are of the form {"rate":0.00, "amount":0.00}. Only the last 5 generate an error, and 4 of the 5 created Mage Orders. SELECT * FROM `mget_m2epro_ebay_order_item` WHERE tax_details <> '[]' ORDER BY `order_item_id` DESC I'm not familiar enough with Magento to work out a permanent solution. Can anyone help?
  4. Hi, During a migration from Mage 1 to 2 following the instructions here, we completed Step 1. Next, we exported the M2EPro tables (using phpMyAdmin export). We changed the prefixes on the tables (ffs_m2epro_ to mget_m2epro_. We then imported (using phpMyAdmin) the table structures and data. We spot checked the SQL and used phpMyAdmin to verify that the tables and data seemed to have been migrated properly. At this point, we were ready to press CONTINUE in Step 2. As per the instructions, the login screen appeared and we logged in. We then immediately receive the following error: Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function isAllowed() on null in /home/fathers2/public_html/v23/app/code/Ess/M2ePro/Plugin/Menu/Magento/Backend/Model/Menu/Config.php:143 Stack trace: #0 /home/fathers2/public_html/v23/app/code/Ess/M2ePro/Plugin/Menu/Magento/Backend/Model/Menu/Config.php(83): Ess\M2ePro\Plugin\Menu\Magento\Backend\Model\Menu\Config->processMaintenance(Object(Magento\Backend\Model\Menu)) #1 /home/fathers2/public_html/v23/app/code/Ess/M2ePro/Plugin/AbstractPlugin.php(43): Ess\M2ePro\Plugin\Menu\Magento\Backend\Model\Menu\Config->processGetMenu(Object(Magento\Backend\Model\Menu\Config\Interceptor), Object(Closure), Array) #2 /home/fathers2/public_html/v23/app/code/Ess/M2ePro/Plugin/Menu/Magento/Backend/Model/Menu/Config.php(54): Ess\M2ePro\Plugin\AbstractPlugin->execute('getMenu', Object(Magento\Backend\Model\Menu\Config\Interceptor), Object(Closure)) #3 /home/fathers2/public_html/v23/vendor/magento/framework/Interception/Interceptor.php(135): Ess\M2ePro\Plugin\Menu\Magento\Backend\Model\Menu\Conf in /home/fathers2/public_html/v23/app/code/Ess/M2ePro/Plugin/Menu/Magento/Backend/Model/Menu/Config.php on line 143 We have cleared browser cache, magento cache (via ssh), and rebuilt indexes (via ssh). Does anyone have any suggestions? Thanks, -bob-