MikeL

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MikeL

  • Rank
    Just arrived
  1. Thanks for your comments Magemojo has re-installed both M2.1.1 and M2E Pro 1.1.2 following documentation exactly. No orders or 3rd party listings are being brought into M2E Pro The logs are blank so I can't see where the failure is occurring. I appreciate any help that can be provided.
  2. Here is an update from the hosting provider in attempting to track down the cause of this error MageMojo Sep 26, 8:47 PM EDT Hello Michael, Although M2ePro development team has denied this to be their issue, I have narrowed it down to when \Ess\M2ePro\Model\Magento\Customer is called is when this error occurs. I don't think they really looked into it. Also, everytime I try to log the $args for the customer creation, it errors, so I can't even get what is being passed to cause this error, however I am pretty certain it is in fact an issue with M2ePro support@magemojo.com Phone - +1 (866) 291-0125 Fax - +1 (412) 592-0348 Magento Hosting by Magento Experts
  3. M2EPro 1.1.2 Magento 2.1.1 PHP 7 Amazon FBA orders are brought in but Magento orders are not created. If I attempt to manually create the Magento order a http 500 error is generated Please see error tracing and the hosting providers comments below Here is the associated error: [25-Sep-2016 20:14:58 UTC] PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 20 passed to Magento\Customer\Model\Customer::__construct() must be of the type array, object given, called in /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php on line 93 and defined in /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/module-customer/Model/Customer.php:234 Stack trace: #0 /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(93): Magento\Customer\Model\Customer->__construct(Object(Magento\Framework\Model\Context), Object(Magento\Framework\Registry), Object(Magento\Store\Model\StoreManager), Object(Magento\Eav\Model\Config), Object(Magento\Framework\App\Config), Object(Magento\Customer\Model\ResourceModel\Customer\Interceptor), Object(Magento\Customer\Model\Config\Share\Interceptor), Object(Magento\Customer\Model\AddressFactory), Object(Magento\Customer\Model\ResourceModel\Address\CollectionFactory), Object(Magento\Framework\Mail\Template\TransportBuilder), Object(Magento\Customer\Model\ResourceModel\GroupReposi in /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/module-customer/Model/Customer.php on line 234 The array comes from /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/module-customer/Model/Customer.php:234 and is below: 234 public function __construct( 235 \Magento\Framework\Model\Context $context, 236 \Magento\Framework\Registry $registry, 237 \Magento\Store\Model\StoreManagerInterface $storeManager, 238 \Magento\Eav\Model\Config $config, 239 \Magento\Framework\App\Config\ScopeConfigInterface $scopeConfig, 240 \Magento\Customer\Model\ResourceModel\Customer $resource, 241 \Magento\Customer\Model\Config\Share $configShare, 242 \Magento\Customer\Model\AddressFactory $addressFactory, 243 \Magento\Customer\Model\ResourceModel\Address\CollectionFactory $addressesFactory, 244 \Magento\Framework\Mail\Template\TransportBuilder $transportBuilder, 245 GroupRepositoryInterface $groupRepository, 246 \Magento\Framework\Encryption\EncryptorInterface $encryptor, 247 \Magento\Framework\Stdlib\DateTime $dateTime, 248 CustomerInterfaceFactory $customerDataFactory, 249 DataObjectProcessor $dataObjectProcessor, 250 \Magento\Framework\Api\DataObjectHelper $dataObjectHelper, 251 \Magento\Customer\Api\CustomerMetadataInterface $metadataService, 252 \Magento\Framework\Indexer\IndexerRegistry $indexerRegistry, 253 \Magento\Framework\Data\Collection\AbstractDb $resourceCollection = null, 254 array $data = [] 255 ) The call for the array comes from /home/pos1/pos1_us/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php on line 93: 91 protected function createObject($type, $args) 92 { 93 return new $type(...array_values($args)); 94 } You can try clearing out caches, and running the following: php70 bin/magento setup:upgrade php70 bin/magento setup:static-content:deploy php70 bin/magento setup:di:compile If that doesn't resolve the issue, you'll need to identify what object is being passed through to Magento\Customer\Model\Customer::__construct(); wherever the object comes from, it needs to be an array instead.
  4. In case anyone else runs into this, it can be resolved by disabling AdBlock software Mike
  5. On Magento 2.1.1 I have installed M2EPro 1.1.1 as per https://docs.m2epro.com/display/AmazonMagento2/Installation Magento 2.1.1 is in developer mode When I fill out the module registration form and click "Continue" nothing happens Screenshot attached Any suggestions?