David

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About David

  • Rank
    Just arrived
  1. I am using M2e for eBay listings. I have developed a category product template that applies to over 5,840 of my products. When I initially listed the items - the template worked fine. They were posted in batches of 100 to 500 at a time. A week later I needed to revise the listings. I followed the procedure. Selected all the listings and chose "Revise on eBay" from the pull down menu. The items revised - however; there was a problem. On the template I had added several Custom Labeled fields to show the preceding and superseding (additional) part numbers the item may have over and above the primary part number. Example: Additional Part Reference 2): Additional Part Reference 3): Additional Part Reference 4): Additional Part Reference 5): In the vast majority of items most of these fields would not have data so should not appear on the eBay listing or be blank. This was the case when the items were first listed using the template. Both the eBay listing and all template data / descriptions were fine. Those that had data in the appropriate fields showed the data correctly both on the standard eBay listing data fields and on the template form that was generated and inserted into the listing by M2e . HOWEVER, AFTER THE MASS UPDATE / REVISION OF THE LISTINGS, THE "Additional Part Reference 2,3,4,5" FIELDS CHANGED ON THE EBAY LISTING. Under the eBay data fields: "Item specifics" all of the fields "Additional Part Reference" 2,3,4&5 appeared. Instead of being blank (no data) or having a part number (as intended) The M2e template attributes, "Additional Part Reference 2): Thru 5😞 are appearing listed under "Item Specifics" and are showing my shipping zip code. "14092" in all 4 of the fields. Example: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Item Specifics Condition: Used Condition. May show some wear. Additional Part Reference 2): 14092 Additional Part Reference 3): 14092 Additional Part Reference 4): 14092 Additional Part Reference 5): 14092 Brand: BMW ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NOTE: "14092" is my US shipping zip code. The ZIP CODE is the last option on the list of pull down attributes before any newly created custom label attributes appear on the M2e template menu. It would appear the program grabbed the ZIP CODE data instead of resolving the desired customized data that was added to the template attributes. So, the question is why was the "Zip Code" data inserted instead of the custom field attribute data?, and how do I correct this without deleting the listing? NOTE: I add a lot of custom attributes to my M2e category templates and have to revise my eBay inventory often. Is there a rule of thumb to follow? This just looks like a typical server error where the server had too much data to juggle. Is there a limit to the number of revisions one can make at one time? If so, what is that recommended maximum number 100, 1,000 2,500? Please let me know. Any other insight is welcome.
  2. Thank you for reviewing my post. I am relatively new to using M2E and am just getting the hang of it. I realize that every "i" has to be dotted and every "t" crossed in order to successfully list on the system. I sell products that do not have a UPC code, so I use the setting for "PRIVATE LABEL" to list products on AMAZON. I have listed several products without any issues but ran into trouble with one particular list of items: 8402 S BOSCH DME ECU 0261204346 4D907551 AH Audi A6 VW Passat 2 8 V6 97SKU: 14232 Not Listed New ASIN/ISBN Not Listed Not Listed Not Listed S BOSCH DME ECU 0261204346 4D907551 AH Audi A6 VW Passat 2 8 V6 97× Jul 7, 2016 12:20:06 PM Manual List Error Attribute "standard_product_id" is missing. For more information, see http://sellercentral.amazon.com/gp/errorcode/200692370 I have deleted the item several times and attempted to list it from scratch as well as attempting several variations on the M2E Upload setting. The result is the same. Can anyone explain what the issue is and why AMAZON would not allow M2E to assign ASIN numbers to this and several other similar items? NOTE: The series of uploads is listed below: Page of 1 pages | View 20 30 50 100 200 per page| Total 3 records found Reset FilterSearch Select All | Unselect All | Select Visible | Unselect Visible | 0 items selected Actions Clear Log(s) Delete Listing(s) Submit ID Title / Info Total Items Active Items Inactive Items Actions AnyYesNo From: To : From: To : From: To : From: To : 24 TEST AUDI ECU Account: BMW ALL PARTS USAMarketplace: United StatesMagento Store View: Admin (Default Values) 1 0 1 ManageAdd From Products ListAdd From CategoriesAuto Add/Remove RulesTitleSellingSearchView LogClear LogDelete Listing 23 ECU / DME TEST TEST Account: BMW ALL PARTS USAMarketplace: United StatesMagento Store View: Admin (Default Values) 129 52 77 ManageAdd From Products ListAdd From CategoriesAuto Add/Remove RulesTitleSellingSearchView LogClear LogDelete Listing 22 Drive shaft Account: BMW ALL PARTS USAMarketplace: United StatesMagento Store View: Admin (Default Values) 64 63 1 ManageAdd From Products ListAdd From CategoriesAuto Add/Remove RulesTitleSellingSearchView LogClear LogDelete Listing ID 22 was a list of items that was uploaded without issue using the PRIVATE LABEL setting. ID 23 was the PROBLEM UPLOAD. only 52 out of 129 items were successfully listed on AMAZON. 77 had the following error: Jul 7, 2016 11:50:06 AM Automatic List Error Attribute "standard_product_id" is missing. For more information, see http://sellercentral.amazon.com/gp/errorcode/200692370 This, despite the fact the setting were correctly set for PRIVATE LABEL NOTE: THE 52 ITEMS THAT DID LIST HAD BEEN PREVIOUSLY LISTED ON AMAZON AND THEREFORE HAD ASIN NUMBERS ON THE AMAZON SYSTEM. THE OTHER 77 THAT GENERATED THE ERRORS HAD NOT BEEN PREVIOUSLY LISTED. ID 24 was a single item I selected as a TEST from the list of items that failed to upload. I used it to try different configurations of the M2E settings to see if they were the issue - many edits of the M2E upload information and repeated attempts to upload the item lead to the same result: The above error. Why would AMAZON send this error if the item was set as a PRIVATE LABEL / NON UPC coded item that had never been previously listed on AMAZON. Why would the system fail to generate a new ASIN code for the items? Any insight or assistance would be appreciated The version of the software and my computer info does not appear to be the issue because many of the items did upload and others listings were also successful. If you need this information i will happily provide it or any other details.