Bazmcc

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bazmcc

  1. You need to set your synchonisation policy to automatically sync on any changes for them to update automatically. You might just need to check some settings.
  2. Update 'Save and continue edit' strips the css. 'Save and back' appears to retain the code and update ebay with the css included. Has anyone else found this to be the case?
  3. I have an ebay template which i use for all my items and at the top of the html I have a css style list inside a style tag. When putting this into the wysiwyg html editor it all gets stripped out and all my ebay listings are looking like crap. This appears to be a recent thing but i'm struggling to find a fix. I may have to list everything with inline styles. Is there a quick fix to resolve this? Is it an ebay or m2epro problem?
  4. I got mine fixed. In the integration which I had to reactivate since the magento upgrade there was a checkbox which said 'upload delivery confirmation to channel' which had been reset/unchecked. That fixed my tracking number issue. @WillG what part are you struggling with? Is your store url and store view correct in the royal mail settings? Is it not working at all or is there a particular part of it not working?
  5. I'm not sure if this is a big problem or if anyone else has had the same issues. It relates to the Royal Mail click and drop extension or maybe m2e pro. I upgraded to magento 2.3.3 and the latest M2E pro version and since then, the tracking numbers generated by royal mail click and drop are not making it back to update ebay or amazon. Before the upgrade, this all happened smoothly and automatically. This means to provide customers with tracking numbers I need to enter them all manually. Has anyone else seen the same issues?
  6. Surely this is a very very basic parsing error and would take a matter of minutes to fix? I didn't notice it previously but i thought it was something to do with our latest upgrades.
  7. I've had several issues in the last 2-3 weeks where my customers names aren't being imported correctly from ebay if they have a business name in brackets in their name field. Example: 'Andrew Smith (acme rockets)' is imported into magento as 'Andrew Rockets)' I'm not sure if it's a new thing ebay has started doing or if it's a bug in the latest m2epro. My magento version is 2.3.3 Anyone else seeing the same issue?
  8. I had a developer look at this issue and as far as I know it was being caused by a problem when an empty email was being passed from the ebay api. I can double check and see what the fix was. I now have different issues but i will post another thread about those.
  9. Not sent to magento at all? were other orders being sent as normal? I'm having trouble with magento 2.3 and m2e pro at the minute. The orders are being sent to magento but they're not creating a magento order number.
  10. Error message on ebay orders: Magento Order was not created. Reason: Failed address validation: Email has a wrong format Any solution to this? it's affecting my stock control among other things. The emails are all fine. It worked before the magento 2.3.3 upgrade.
  11. My failure rate is up to about 80% now.
  12. literally just happened me again now. I'm getting around 50% failure rate.
  13. I'll have a look at the settings again. It's very vague as to how the sync works. If i can disable magento sending the price through to amazon but everything else still syncs properly this would work fine. Then i can update a price manually if i need to.
  14. That is a good solution and I think I will try to use this, however, it's a workaround solution to a problem that really shouldn't exist. There should be a way to allow the amazon price to take precedence on listings.
  15. More errors and problems with orders being imported now. M2e pro will not create magento orders on around half of my orders. Very frustrating. Hereis my error message: Magento Order was not created. Reason: Please check the billing address information. street is a required field. telephone is a required field. postcode is a required field. countryId is a required field. All of these 'required' fields have values in them.
  16. Are you seeing any errors. I get errors on around half my amazon orders at the minute. It's the same error all the time. I'm growing more and more frustrated by how buggy the order importing is. Here's my error: Magento Order was not created. Reason: Please check the billing address information. street is a required field. telephone is a required field. postcode is a required field. countryId is a required field.
  17. I want to change a price on an amazon listing. But m2e pro is syncing and updating the price to match my website price. How do I update a price on amazon and have it persist and not be overwritten by m2epro when the system synchronizes that item? I'm using the latest m2epro and magento v 2.2.3
  18. This is the exact error I have on all my ebay and amazon sales. Has the fix been made public? I just send a message to support so hopefully it can be fixed quickly.
  19. Apparently there was a fix to repair this error I'm getting in M2EPro Version 1.3.3 but it doesn't seem to be working on my site. This error appears on all my ebay and amazon sales. None of the orders will go through to my magento orders list. It's version is Magento 2.2.3. This is causing major problems as obviously we have to process orders manually and they're not showing on our overall magento orders. Is there a code fix for this or a reason that this happens? Has a patch for this problem been released? ERROR: Magento Order was not created. Reason: Please check the shipping address information. Invalid value of "1" provided for the regionId field.