Tomy456

Sync Errors (MPN & Brand)

Recommended Posts

Hello, 

I have been using M2E For a few years now, I have recently set up a new installation of it for somebody and its having problems with the MPN & Brand, 

The attributes are set up, They are in every attribute set. They are also selected in the selling policy for that channel. 
I've checked in the products and there defiantly is a brand and MPN in there, yet it tells me that there isn't when i try and revise the listing. 

Does anybody have any ideas or has anybody come up against this before? 

Kind Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

The settings of BRAND and MPN values must be set up within Item Specific configurations as long as in description policy as in some cases it is a mandatory data to be provided for products listed on eBay. Here is the steps to reach the item specifics section https://docs.m2epro.com/pages/viewpage.action?pageId=17367071#SettingsViewMode(advancedmodeonly)-eBayCategoriesediting and here is some more information of ebay item specifics  https://docs.m2epro.com/display/eBayMagentoV6X/Set+Item+Specifics

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.