Sign in to follow this  
manolinda

Configurable article showing wrong image after selection in ebay

Recommended Posts

In my ebay listing (on the ebay website) after selecting the configurable attributes it always displays the wrong image. Once both attributes are selected and I change it afterwards the image does not get changed. The same article works in my own shop as it should, it properly changes the images all the time. Anyone else had this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The images on ebay are switched only by one variational attribute. The attribute by which you want the images were switched is set up in description policy for Change Images for Attribute option. Attribute images are taken from the most recently created child product which varies by the specific attribute value. That means that you need to set up the correct pictures for all child items.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have changed the description policy to change only for the desired single attribute, but it still changes the image for the other attribute which is not selected in the policy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this