Description policies: No Attributes although adding attributes to all sets


feelcomfort
 Share

Recommended Posts

Good evening,

 

we have an urgent issue. For some reason, we can not choose any magento attributes in the description policies. The same problem in the description policies for the amazon-integration.

We added all neccessary attributes to every attribute-sets, but this does not fix the problem.

Even clicking on "Create a new one..." leads to a new attribute in the database, but it is not visible in the description policies, either for ebay or amazon.

Does anyone have an idea/solution for this issue?

 

Best regards,

feelcomfort

 

(Magento 2.2.4)

m2e missing attributes.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 8/25/2018 at 3:02 AM, orbitrod said:

@feelcomfort

Try commenting out the following lines in  "app/code/Ess/M2ePro/Helper/Magento/Attribute.php"
 


        $idsSelect->columns(array(
            'count' => new \Zend_Db_Expr('COUNT(*)')), 'main_table'
        );

 

What does this mean? I am having the same problem but with Manufacturer and Brand

Screen Shot 2018-10-18 at 08.44.58.png

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share